Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 20:24
na poczatku jak daja ta pierwsza powtorke to chyba ten komentator tego nie widzi skoro wyjezdza z tekstem czy to był faul na czerwona kartke. Ale pozniej jak juz widizał ze noga Wasyla jest złaman to okropne było to co mowil, normalny czlowiek powinien sie zalamac, dramatyzowac a nie jakies głupoty pieprzyc takim glosem jakby sie jakos podniecil- tak to odebralem, dziwnie mowil

Szok bo jakis frajer urwał noge Polakowi, jeydnemu Polakowi na boisku a polski komentator zamiast mu nawrzucac to cos tam sobie gada- bo prawdziwy Polak powinien tego murzyna zwyzywac na wizji a nie jeszcze poddawac w watpliwosc decyzje sedziego o przyznaniu czerwieni ;/

Ja jeszcze nie ochlanalem po tej sprawie, gotuje sie we mnie wszytsko jak widze 20 letniego bandyte na boisku ktory lamie noge, na dodatek naszemu, polskiemu chłopakowi i jeszcze z głupia minka pokazuej ze nic nie zrobil i sie dizwi ze dostal czerwona kartke wrrrrr

Cytat:
Podobało mi się zachowanie jednego z piłkarzy Anderlechtu- zareagował jak normalny, zdrowy emocjonalnie człowiek. A zawodnicy drużyny przeciwnej jeszcze go uspokajają, jakby było z nim coś nie tak. Co się stało z ludzką wrażliwością?
Dokladnie, jedyny chłopak ktory sie wkur... na tego frajera i by go tam na miejscu oklepal. Powinno byc tak ze cała druzyna Anderlechtu walneła by po ryju tego axelka. Jakby mojemu koledze ktos umyslnie noge polamał to tez bym sie zagotowal,s zkoda ze cala druzyna Anderlechtu podeszła z chłodna glowa do tego ze Marcinowi noga mozna powiedziec ze odpadła- wiadomo ona tak naprawde nieodpadla ale naprawde wygladało to jakby jedynie trzymała sie na skarpecie ;/
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 02.09.2009 o godz. 16:13.
Odpowiedz cytując