Witam,
Jacek Bednarz to najlepszy dyrektor sportowy w Polsce. Wisła czyni wielki błąd pozbywając się właśnie jego. I tak trzeba uświadomić sobie ogrom amatorszczyzny jaki panuje w piaskownicy przy Reymonta. Bednarza wyrzucono za to że nie sprzedał Brożka, Marcela albo Diaza. To kogo sprowadził do klubu było i jest bez znaczenia czy ktoś w ogóle to rozumie. Najgorsze jest w tym wszystkim to ,że w Warszawie pakuje walizki już Trzeciak najdalej za tydzień Bednarz będzie miał nowego pracodawcę. Csaplar i Kleindisnt jako wsparcie dla samego Bednarza to jest może jakiś pomysł. Bez Bednarza zatrudnienie tych dwóch panów to jest jakiś żałosny pomysł. Zatrudnili dwóch cieciów , oddali pełnie decyzyjną Skorży. Skorża nie daje sobie rady z trenowaniem drużyny a tu dokładają mu dodatkowe kompetencje. Z tego wyjdzie wielkie gówno. Skorża narzekał ,że nie ma transferów. Już z utęsknieniem oczekuje tych jego wielkich zidanów jakich pościągają mu Edek z Józiem. Jedno jest też pewne ,że teraz jak Maciej Skorża znowu ujebi.e jakiś ważny mecz przez swoją zawodową indolencję to jego RN wypierd.oli z hukiem. Teraz dupę mu tylko i wyłącznie uratował Bednarz bo niby jakimś szczęśliwym trafem tylko on byl w oczach RN odpowiedzialny za chu.jnię jaką zaprezentowali piłkarze Skorży na boisku w Tallinie. Bednarz można oceniać na pewnym tle. Jak dla mnie na tym ciemnym tle był jedynym jasnym punktem w Wiśle. Cupiał czasami zachowuje się jak paranoik. Już kiedyś to napisałem ale powtórzę to jeszcze raz. Na decyzjach transferowych Bednarza , Cupiał zarobi kiedyś pare niezłych baniek w ojro. Cytując klasyka Cupiał kolejny raz urżnął kurze złote jaja.
PS. Jak dla mnie , po tym co się stało w Tallinie , to dzisiaj Jacek powinien szukać następcy Skorży ,żeby zimą go wymienić. Sytuację w tym klubie , ruchy kadrowe obserwujemy od klilku dobrych lat (są takie osoby na tym forum) i co jakiś czas dochodzi do nas pytanie "****a co się tam dzieje

"
PS2. Warto jeszcze zwrócić uwagę jak drużyna Skorży marnie gra w pucharach europejskich. W tamtym roku odpadniecię ze słabym Tottenhamem. W tym roku jeszcze lepiej dał się wydymać małym Estończykom. Kur.wa i za takiego człowieka ma odpowiadać stanowiskiem Bednarz.