Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 19:21
Sprowadził Marcelo, Łobo, Diaza, Kirma, Beto, Singlar, Jirsak, Niedzielan, Alvarez, Matusiak [chyba tyle?]. Z tej wyliczanki bezustannie pomagają Wiśle Marcelo i Kirm [choć krótko]. Łobo- dobry na wejście z ławki, ale za dużo kasuje jak na taką "robotę". Beto- ponoć miał być to eksperyment. Więc ja się pytam, dlaczego nie moglismy "eksperymentować" z jakimś Polakiem? Diaz- z mojej strony, na wsparcie liczyć może. Ale jego gra od początku mnie nie zachwycała specjalnie. Jest dobry, ale tylko dobry. Ostatnio spadek formy. Noi irytuje mnie to jego kręcenie się z piłką, zamiast odegrać, albo jego upadki. Okey, jest faul, to jest, ale nie trzeba za każdym razem się rzucać, jakby mu nogi połamali. Singlar- w mojej opinii od Baszcza słabszy, teraz kontuzja. Powiem: wystarczający. Jirsak- kwota za jaką przyszedł, chyba wszystkim jeździ po zębach. Zamiast niego mógł być Lewandowski Robert... Niedzielan- transfer dobry, ale niefajnie wyszło. Kontuzja na starcie ligi gdy przyszedł i po chłopaku w Wiśle. Na nadmierną ilość napastników nie narzekamy, więc jak dla mnie mógł zostać. No ale, może Leszczak z młodych[?]... Alvarez- Jak się ogra, to powinien być lepszy od Petera. No chyba, że-jak to niektórzy mówią- się "spolszczy". Matusiak- tu tylko jedno: Wisła to dla niego za wysokie progi (co on robił we Włoszech i Holandii)
Generalnie, to trochę nam tych piłkarzy nasprowadzał. Zdecydowanie na minus są: Matusiak, Jirsak [ile mamy czekać], Niedzialn [w ostatecznym rozrachunku], Beto, Łobo. Noi również to, że nie potrafił do Wisły ściągnąć "Lewego" czy ostatnio Chrapka. I zapomniałabym! Jeszcze Garguła. No cóż... Przyszedł już z kontuzją, jeszcze trochę nie będzie grał... W jego miejsce mogliśmy od razu ściągnąć Cetnarskiego. Młodszy, nie tak kontuzjo-genny itd.
Podziękować mogę mu na pewno za Kirma i Marcelo, w sumie Diaza też.
Ostatecznie jego pracę oceniam na minus. Bardzo się cieszę, że Skorża będzie miał większy wpływ na transfery. Sam pan Bednarz zbyt sympatyczną osobą nie wydaje się być, brak ścisłej współpracy z trenerem również wpływał na jego minus.
Na razie panie Jacku. mi tam pana brakować nie będzie, choć...

*Isfahan*- Wiem kiedy Garguła podpisał kontrakt itd. Moja skromna opinia od początku była taka sama: Garguła? bardzo fajnie, ale może Cetnar byłby lepszym wyjściem.
A co do kasy na Polaków... Na Jirsaka i innych kasa się znalazła, na pensyjkę dla "Matugola" kasa była, a na [dobrych] Polaków nie może? o.O Głupie uzasadnienie, nie trafiają do mnie takie głupoty.
*cassius31krakow* i inni- Czytajcie ze zrozumieniem !!
Powód: * *
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.09.2009 o godz. 20:01.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując