Pablo84 napisał(a):

Wspaniały, wysycony merytorycznymi argumentami post.
Czyli co?Cieszysz się, że odchodzi bo:
A)był piłkarzem Legii.
B)jest łysy.
C)Robił złe transfery i mamy przez nie długi mimo 2 pod rząd mistrzostw Polski.
|
Oj... ale się czepiasz tych argumentów. Jakby one tak bardzo istotne po FAKCIE jakim jest jego zwolnienie. Przedstawiłem swoje odczucia a argumenty możesz poczytać w innych postach jeśli tylko one Cie interesują.
A) Owszem, nie pasowało mi to od początku. Tak samo nie wszystkim kibicom Legii pasuje, że właścicielem tego klubu jest kibic Wisły. Wyobraź sobie, że ich rozumiem.
B) Napisałem coś o jego wyglądzie w moim "wspaniałym, wysyconym merytorycznymi argumentami poście"? Czy też może dopisujesz mi do niego coś czego nie napisałem?
C) Marcelo to trochę mało jak na 2 lata. Ponosi odpowiedzialność za utratę Kosowskiego, za przegraną walkę o Lewandowskiego (śmieszą mnie argumenty, że Robert chciał iść do Lecha pomimo niższego wynagrodzenia. Kompetentny i sprawny dyrektor przekonałby zawodnika do grania w klubie w którym pracuje. W takim razie 0:2 dla dyrektora Kuchenek) za kiepskiego i drogiego Jirsaka który nic nie wniósł do drużyny, za kompromitacje z Beto i kompromitacje ze znalezieniem nie tyle lepszego co równorzędnego konkurenta dla jednego ze słabszych bramkrzy w lidze jakim jest Pawełek :/ Itd. Itp. Mi.in. dlatego ja się ciesze "łysy"

odszedł