Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 13:52
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Heh, wstyd przyznac ale probowalem wszytskiego lacznie z odzyskaniem systemu...

Sluchajcie mam NFS`a. Oczywiscie oryginalna plyta sie zj***** i wogole nie mozna jej odczytac(jakzeby inaczej jesli wyglada jakby ktos jej uzywal zeby tanczyc breakdance na chodniku), gwarancji niestety na nia nie ma i nie moge wymienic nosnika. Sciagnalem pirata i kurna probuje odpalic to ustrojstwo - pojawia sie okienko punkbustera i uruchamia gra. problem jest tylko taki ze filmiki wogole mi nie dzialaja i by gra odpalila sie tzn by pokazaly sie ekrany ladowania itp itd to musze zwinac ja na pasek zadan a menu zabkuje niesamowicie. Przedtem nie mialem czegos takiego. Dodam ze nawet pierwszego wyscigu na oczy nie widzialem...

Zeby nie bylo - uzywam powerISO jakby ktos wiedzial jaka jest przyczyna tego ze nie moge w to chujstwo zagrac a gwarantuje ze moj komputer spokojnie udzwignie GTA4 wiec to i tym bardziej to.
Płyta jest z CD-Project?

dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Twoi koledzy zamierzają grać na twoim cd key-u z razem z tobą na jednym serwie
To wygląda tak, na moich trzech komputerach w domu (stary trup który udźwignie jescze Calla, Laptopa i nowy PC) na jednej kopii w tej samej sieci (czyli na tym samym IP), jest coś takiego możliwego bez utraty ważności gry?
Ta gra jest dośc stara to jest pierwsza czesc tej gry.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 01.09.2009 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując