Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 09:54
As napisał(a):Wyświetl post
Alwarez sie nie nadaje na prawoskrzydlowego bo ma kiepskie dosrodkowania, jest zbyt niedokladny i niestety dosrodkowuje na podcinke a nie tak jak sie nalezy czyli lekko podkrecona pilka robiaca luk.. Ciezko tez cokolwiek powiedziec o jego dryblingu, Blaszczykowskim to on napewno nie bedzie.
nie zgadzam się, jak dla mnie to ma on bardzo dobre wrzuty w pole karne (zgadzam się, ze nic z tego nie bylo w ostatnim meczu z Jagą). Jesli masz możliwość obejrzyj sobie powtorki z pierwszych jego wystepów w Wiśle. Te wrzutki były bardzo soczyste, trudne dla obrońców. No, ale to moje osobiste zdanie. Co do dryblingu, to jak na prawego obrońcę a nie pomocnika jest bardzo dobry i bardziej skoordynowany niż był Błaszczu
Lobo nie jest taki zly, wiadomo ze ma 'ogromne buty do wypelnienia' po Blaszczykowskim i Uche ale w Polskiej lidze jedynie Peszko moze z nim rywalizowac. Trzeba dodac, ze Peszko tez nie ma kiwki a jedynie predkie nogi. Nie widze w Polsce nikogo kto potrafilby pociagnac akcje prawym skrzdlem bazujac na swoim drublingu a nie na rozegraniu klepki z srodkowym pomocnikiem lub prawym obronca. Mowie tu o akcji w stylu przejecie pilki pod wlasnym polem karnym i celne dosrodkowanie z wysokosci pola karnego przeciwnika lub strzal na bramke. A wszystko to po przedryblowaniu jednego lub dwoch przeciwnikow.
Lobo tego nie potrafi ale est w stanie zapewnic 10 asyst na sezon plus kilka goli co czyni go wyrozniajacym sie skrzydlowym
pewnie masz rację, ale ja chcialbym kiedyś dłużej zobaczyc na prawej stronie Kirma z konkretnymi zadaniami o jakich piszesz wyżej
Solidny jest oczywiscie na nasza kiepska lige i napewno nie jest wart pieniedzy ktore zarabia. ale nie ja mu place wiec mu nie zaluje. Wypominac mu tez nie bede bo ich przeciez nie kradnie.
a to już kwestia etyczna,na ile pobieranie za wysokiego wynagrodzenia w stosunku do wkładu (pracy, efektów, pozytku dla placacego) jest uczciwe czy nie...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując