Wyświetl pojedynczy post
goldyyy
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2009, 19:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A kara dla tego bandyty to minimum zawieszenie na 4 mecze. Wow czyli w imie sportu moge komus urwac noge ale jakbym tak zrobil w zyciu to zaraz bym za to beknał porzadnie. Kara to powinna byc taka ze pauzuje tyle co Marcin + 4 mecze po powrocie Polaka do piłki, i to nie ma nic do rzeczy ze graliw pilke i och ach wielki pech sie stał, zagranie byłoz premedytacja i wiedizal koles co moze zrobic dlatego to jest jak napasc na czlowieka. Jak nie bedzie takich kar dla takich rzeznikow to niedlugo tak jak sie przejmujesz flamengista pikarze sie beda zabijac na boiskach dla wyniku sportowego. Jakby taki cep wiedizał ze moze sie wykluczyc na rok gry to by tak agresywnie nie gral bo ta agresja niczemu neis luzy i nie mow ze to my kibice rzadamy takiej pilki. Angielska liga to nie wiem kto sie podnieca bo np ja wole lige hiszpanska gdzie jest finezja w grze, technika a nie ogladac jak ktos poluje na noge rywala. Wslizgi owszem potrzebne ale nie takie brytalne, chamskie, i nieprzemyslane jak ten a Kirmie. Jak jest male prawdopodobienstwo ze sie pilke wywalczy to sie wslizgow nie powinno robic ani takich akcji jak ten 20 letni bandyta. Uwazam ze tych zlamacn nog Wasyla i Eduardo mozna bylo uniknac gdyby ich oprawcy pomysleli od rugim clzowieku, ze moga im zrobic naprawde krzywde, gdyby naprawde sobie swiadomili ze nikogo nie rajcuje jak wjezdza sie w noge rywalowi po to zeby ja polamac
Święta racja !
Odpowiedz cytując