Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2009, 17:59
Cytat:
Witsel ( co opisuja koledzy z szatni i wyslannicy federacji ) zalal sie lzami po meczu i mial problemy z wyjsciem z szatni.
No to niezły z niego psychopata. Ja nie wiem do czego ten swiat zmierza ale taki 20 letni gnojek robi na boisku co chce, najpierw jak widac w meczu z Bosnia nie oszczedza rywala, tutaj Wasylowi noge urwał, to czy ten "czlowiek" ma wyobraznie? On jest jakis poje..y czy co. Najpierw w meczu z Bosnia celowo chce kolesia uszkodzic a za jakis czas juz nie pamieta ze tak sie nie gra i masakruje noge Polaka, to ja nie wiem, czy on jest k... niezrownowarzony psychcznie ;/ A ze sie poplakal to juz mozna gdybac, moze nie plakal za to co zrobil tylko za to ze pomyslal ze go zawiesz ana dlugo, moze sie posral rzeczywiscie dlatego ze uswiadomil sobie co odpie..ł, jednak moral ja widze tylko jeden, brak wyobrazni takich ludzi jest straszny :( Specalnie niewychamowal przy faulu a pozniej wielkie zale z tego powodu co zrobil ;/
W tych czasach ludzie nie maja wyobrazni, po pijaku jezdza pozniej dopiero mysla jak kogos zabija, skacza komus na noge pozniej placza ze ją polamali ;/ masakra
Odpowiedz cytując