Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2009, 11:48
Co do Łobo to mimo że nigdy nie byłem zwolennikiem jego transferu co podczas zbiorowego orgazmu wielokrotnie wspominałem że nie ma typowych predyspozycji na skrzydłowego, to Łobodziński ma takie coś czego nie ma np Małecki czy Kirm. Potrafi rzucić ze skrzydła taką piłkę że wysarczy tylko dostawić głowę. O czym wielokrotnie przekonał się Paweł Brożek strzelając po tych wrzutkach gole. Łobo zaczął ten sezon nadspodziewnaie dobrze, najbardziej podobał mi się jego mecz w Lubinie ale jednak tam grał na tego murzynka który kompletnie nie wiedział co się dzieje. Dwa ostatnie mecze już niestety znacznie gorsze.

Co do Małego to nie wiem ile on chce zarabiać, według mnie nie powinno być to na pewno więcej niż zarabia Boguski, który według mnie jest znacznie lepszym piłkarzem.

Odnośnie Pablo to niestety nie miał poważniejszego sprawdzianu jeszcze i wątpię czy takowy będzie miał w polskiej lidze. Może jedynie z Legią gdzie będzie grał na Rybusa. Faktem jest że nie można mu zarzucić nic w grze defenywnej, z większości sytuacji wychodzi obronną ręką nie daje się łatwo ogrywać, gra ofensywnie i dużo biega. Wie kiedy zaasekurować kolegów ze środka obrony. Musi popracować nad wrzutką i próbować "wjeżdżać" w pole karne z piłką.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.08.2009 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując