Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2009, 10:50
Cytat:
jak dla mnie to wyglądało to, że ma dość Wisły, kopaniny w Polsce itd. i zawinąłby się z Polski choćby zaraz byleby była jako taka propozycja
ja to zinterpretowałem troche inaczej. Chcilaby wyjechac zeby sie sprobowac na zachodzie czy jest taki dobry za jakiego go sie uwaza. Wiadomo napewno tez jzu tej kopaniny ma dosc a i kasy by chciał wiecej zainkasowac ale jak dla mnie to chodiz mu głownie o to zeby sie sprawdzic gdzies w prawdziwym profesjonalnym futbolu

Cytat:
gdybym ja był Cupiałem to jednak sprzedałbym Brożka teraz, ale umówił sie z Pawłem że jak już zarobi ten 1 mln euro to wraca do nas za 2-3 lata i tu czeka na niego dobry kontrakt to taki wypożyczenie za 3 mln euro

bo chyba każdy wie ze tu chodzi przede wszystkim o kasę i nie ma sie co dziwić pilkarzom

zresztą tak samo można było zrobić i Żurawskim,Frankowskim i Kosowskim każdy mógł z nich wrócić gdyby wszystko przebiegło normalnie i czekały na nich tu dobre kontrakty i tak przy kontraktach ok. 400 tys euro byliby tańsi niz kolejni nastepcy , dzis przy ataku Zurawski, Frankowski, Małecki, Boguski Brożek mógłby spokojnie odejść nawet za 2 mln euro , to jest tak proste ze az dziwne ze tak nie jest
jak dla mnie to fenomenalny pomysł. Problem tylko w tym czy byłoby az tyle kasy na kontrakty ale mysle ze by było bo tacy zawodnicy daliby nam LM...
A wystarczy spojrzec na kariery tych Panow. Zuraw w Celticu troche pograł, pozniej tylko lawa, lawa, przenosiny do Grecji tam cos juz pogral i na Cypr zeby tylkos ie kasy troche dorobic wiec spokojnie jakby kasa była w Krk to mysle ze z Celticu by mogł tutaj wrocic.
Kosa, gdzie on nie był Generalnie tez miał momenty gdzie grzal sporo lawe ale wiadomo jakw rocil do Wisły to był fenomenem w tej lidze, gdyby była kasa to pewnie zaden APOEL by w gre niew chodizl tylko Polska druzyna :(
Franek tez bo nieudanym podboju 2 ligi hiszpanskiej i angielskiej moglby grac w Polsce a nie jakichs USAch
Teraz Broziu mogłby pojechac na zachod, nauczyc sie fachu i wrocic 10 razy lepszy za jak mowisz 2-3 lata
Obawiam sie ze teraz podobny los spotkał Darka Dudke, nie sledze ligi francuskiej ale zawsze patrze na livescore czy gra w Auxerre Dudka i Jelen i o ile Jelen teraz ma kontuzje to Dudka grzeje lawe- moze miał kontuzje i dochodzi do siebie?-nie wiem, ale jak nie to juz stracil miejsce w skaldzie bo 2 mecze z rzedu siedizał ;/

Taki pomysł z tym "wypozyczaniem" byłby swietny bo i wilk syty i owca cała. Po raczej nieudanych karierach na zachodzie Wislacy dorobiliby sei grosza i wrocili do rodzimej ligi gdzie tutaj moga cos zdzialac a nie grzac lawy na zachodzie do tego ich umiejetnosci sa o niebo wyzsze nawet po takich "karierach" w zachodnich klubach niz przy regularnej grze w naszje lidze. Wystarczy podac przyklad Kosy ktory jak wrocil to jeszcze bardziej wymiatał niz przed wyjazdem
Odpowiedz cytując