arti napisał(a):

jak dla mnie to wyglądało to, że ma dość Wisły, kopaniny w Polsce itd. i zawinąłby się z Polski choćby zaraz byleby była jako taka propozycja. Dowodem choćby stawianie takie sprawy, że zostało jeszcze ponad 20 godzin okienka i a nuż... Miesiąc temu śpiewał trochę inaczej ("jak do 15-go sprawia nie będzie załatwiona to zostaję...")
.
|
jakieś ciśnienie ma ale dość rozsądnie sie wypowiadał że wie jak to sie może skończyć ława albo trybuny i jasno stwierdził że w Krakowie czuje sie bardzo pewnie i ma obawy jak sie zaaklimatyzuje gdzie indziej
problem jest taki że tu ma 200 tys euro a na zachodzie dostanie 800tys euro a to jest ogromna różnica
gdybym ja był Cupiałem to jednak sprzedałbym Brożka teraz, ale umówił sie z Pawłem że jak już zarobi ten 1 mln euro to wraca do nas za 2-3 lata i tu czeka na niego dobry kontrakt

to taki wypożyczenie za 3 mln euro
bo chyba każdy wie ze tu chodzi przede wszystkim o kasę i nie ma sie co dziwić pilkarzom
zresztą tak samo można było zrobić i Żurawskim,Frankowskim i Kosowskim każdy mógł z nich wrócić gdyby wszystko przebiegło normalnie i czekały na nich tu dobre kontrakty i tak przy kontraktach ok. 400 tys euro byliby tańsi niz kolejni nastepcy , dzis przy ataku Zurawski, Frankowski, Małecki, Boguski Brożek mógłby spokojnie odejść nawet za 2 mln euro , to jest tak proste ze az dziwne ze tak nie jest