|
****a w piz.. jeba.. jaka dyskwalifikacja ;/ takich smieci powinno sie sadzac na kreszlo elektryczne- przesadzam ale w morde to jest nie do pomyslenia zeby z premedytacja tak sie komus wj...c :((
Chyba ten murzyn co to zrobil jets dorosly i wie co sie moze stac przy takim zagraniu to jak smiał skoczyc na noge Marcinowi :( Przeciez to nie gra w pilke tylko jakies bandyctwo, co kierowalo tym "czlowiekiem". Wiedział ze pilki nei przejmie, widizał ze moze tylkoz robic krzywde Polakowi a mimo to nawet nie stapnał lzej na nodze Wasyla, wcale nie zmiejszyl siły tylkoz całym impetem stanał na jego nodze :(
Za takie zagranie jak dla mnie, jak juz ktos wczesniej pisał to do wiezienia smiecia.
A Marconowi nie wiem czy mozna zyczyc powrotu na bosiko, ja juz bym chcyba nie chciał grac w pilke po takim czyms, oby wrocil do zdrowia i jak najsztbciej o tym zapomniał- chociaz to zapewne niemozliwe- oby mogł normalnie w zyciu funkcjonowac. Kosc o ile sie zrosnie (chyba ze bedzie trzeba noge amputowac) to wlasnie sie zrosnie "i juz" ale pamiec po tym zdarzeniu do konca zycia pozostanie, ten bol, widok nogi doslownie oderwanej pfuuu az sie myslec o tym nie chce. Jak eraz musi On okropnie ciepiec, fizycznie i psychicznie ;(
|