Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2009, 20:17
Cytat:
A ja lubię jak Wisła im mordy zamyka...
uhahaha dokladnie
Zawsze jest napinka, nagonka na Wisłe jak cos nie pyknie, pozniej pojawia sie Lech i juz jest Mistrzem w oczach wszytskich a na koniec i tak zawsze triumfuje nasza Wielka Wisła )))
To jest piekne ze jest tak duzo osobz awistnych ale my nadal trzymamy sie na szczycie

Co do meczow wielkiej czworki polskiej ligi to ja powiem tak:
Najlepszy mecz zagrał dzis Lech Poznan. Po 2 ciosach nokautujacych otrzasneli sie i zaczeli grac, ich gra przypominała mi ta z czasow Smudy. Dali rade strzelic 2 bramki, oczywiscie byli bardzo neiskuteczni, a ich najwieksza gwiazda Robert 8 a moze 80 mln Euro Lewandowski 2 razy zmarnował fenomenalne oakzje w 2 polowie- nie ma co gwiazdorzyc bo pozniej na boisku odstaje i troche tak wstyd sie z ajakimis Dortmundami ogladac jak w naszje lidze jest przecietny. W koncowce meczu znowu Bełchatow mial cos do powiedzenia, mysle ze sił Lechowi juz nie starczyło na koncowke i dlaego wynik koncowy to 2:2.
Był to najladniejszy mecz dla oka, poniewaz obie druzyny miały swoje okazje.

Wisła - Jaga
Mecz nie tak piekny jak ten Kolejorza ale to dlatego ze Jaga nie potrafiła uwolnic sie spod presingu Wisły. Mysle ze najlepszy mecz pod wzgledem taktyki. Stłamsilismy Jage przez 70 minut, Grosik i Franek nie wiem czy nawet pilke kopneli hehe- mysle ze ich zmiana nastapila dlatego ze trener Probierz nie wierzyl w osiagniecie chocby remisu w tym meczu i dal pograc zmiennikim niezastapionego duetu. Jednak nawet Probierz nie przewidzial ze Wisła tak spusci z tonu po 70 min. Pozniej fartowna bramka dla Jagi, wczensiej kontuzja Głowy i Jop na boisku czyli krotko moiac slaba linia defensywna Wisły z powodu niezgrania pilkarzy. I koncowka nerwowa bo jendak my sie nie zabralismy do atakow przy 2:1 a Jaga bardzo ambitnie probowała nas ukasic po raz drugi. Mecz nauczył nas ze gra sie do konca i jak jest 2:0 w 70min to nie znaczy ze sie wygra i trzeba walczyc do konca a nie tylko 3/4 meczu.

Legia- Polonia
Słaby mecz w wykonaniu Legii. Jak dla mnie Legionisci zaprezentowali sie najslabiej z 4 najlepszych zespolow w polskiej lidze. Legia miała swoje okazje ale i Polonia na Łazienkowskiej nie odstawała od poziomu Legionistow. Mimo ze w Legii jest tylu niby dobrych napastnikow to jednak kolejen mecze pokazuja ze za wczensie uwierzono w to ze Ci napastnicy sa tacy dobrzy i jendak bramek to tam nie ma za bardzo kto strzelac

Ruch- Polonia
Szybka czerwna karta dla Przyrowskiego i wiadomo ten mecz nie mogł sie dobrze skonczyc. Do tgo Ruch widac ze jest w formie- cieszy mnie ze w meczu z Wisła w Sosnowcu tak smao została gra Ruchu stłamszona jak Jagi. Zauwazcie ze Ruch tez w meczu z nami nie istniał a jendak z innymi zepsolami w lidze jak na razie radiz sobie mozna wrecz powiedziec swietnie. Majdan w bramce to nei ejst dobry znak Lata leca, Majdan nie gra regularnie no i zespolu nei uratował od straty bramek.

-Wisła zagrała najlepiej z wielkiej czworki pod wzgledem taktycznym do 70 minuty
- Mecz Lecha najladniejszy do ogladniecia
- Legia słabo
- Polonia raczej nie mogła wygrac grajac w oslabieniu
Odpowiedz cytując