Wyświetl pojedynczy post
Fogi
Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2009, 20:31
Co do słownika i tego przykładu to... Nikomu nie jest potrzebny słownik ortograficzny żeby zauważyć, że jest tam literówka.

Okay, chodzi o podnośnik/windę ale co z tego wynika? Na tym forum sporo rzeczy się wypisuje ale to nie znaczy, że to wiarygodne informacje. Dalej nie podałeś źródła.

Jak już by uznać, że coś robie to nie problemy tylko problem. A to tylko moja luźna myśl. To forum jest po to aby dyskutować. Dlaczego mam udawać, że nie widzę wad tego stadionu. Ogromnie się cieszę z jego budowy, powiedział bym nawet, że się podniecam ale jeśli mam być szczery…nie zachwycam

Faktycznie, przyznaję że nie pisałeś o przerabianiu narożników ale pytałeś jak mają przerobić wjazdy. Jeśli uwzględnili by je w projekcie narożników nie było by problemu (za dużo myśli i przez to nie sprecyzowałem) . I proszę cię powiedz mi skąd wiesz, że nie ma już miejsca na pomieszczenie ze sprzętem? Z tego co wiem pomieszczenia pod trybuną D nie są zagospodarowane w jakikolwiek sposób. Oczywiście to, że nie umieszczono tych pomieszczeń w innym miejscu na etapie projektowania stadionu to inna sprawa.

Co do luk. A niby dlaczego ja mam to łatać a tym bardziej za to płacić? Forum jest po to żeby dyskutować! Najpierw pytasz czy mają teraz przerabiać. Kiedy odpowiedziałem, że to nie jest jakiś większy problem sugerujesz, że mam za to płacić. Jak ktoś powie, że mamy dziurę budżetową to też każesz mu ją załatać?

Pragnę się podzielić z innymi moimi krytycznymi uwagami na temat niedociągnięć i mankamentów Naszego stadionu, nawet o tym jak będą wyciągać kosiarki. Przypominam Ci, że stadion ten jest budowany z publicznych pieniędzy. Warto podkreślać to, że ktoś dostał kupę kasy za taki bubel.
Odpowiedz cytując