chojrak napisał(a):

A czy to Twój problem jak oni będą to wyciagać? NIE! I owszem, było od dawna o tym wiadomo, więc nie mów jeśli nie wiesz (bo Ty nie słyszałeś). Gdzie mają chować cały sprzęt? W okrąglaku? Zastanów się...
Co do wjazdów, powiem tak, jak mają niby to przerobić, hmmm? Wjazdy są dzięki tym 'wyrwom' w trybunach za bramkami. Co, mają je teraz przerabiać?
Błagam Was pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie...
p.s. i radziłbym użyć słownika następnym razem...
|
Dzięki za rade. Widzę, że dla niektórych to problem przeczytać parę zdań bez polskich znaków. No ale postanowiłem skorzystać z rady, bo rada ta wygląda jak groźba
Drogi forumowiczu
Pisząc o moich uwagach chodziło mi o to, że projekt delikatnie mówiąc nie jest najlepszy. Piszesz że od dawna było o tym wiadomo. Nie będę się sprzeczał. Pamięć ludzka jest zawodna. Śledzę jednak ten temat prawie codziennie od początku budowy trybuny E. W czasie robót przy fundamentach byłą mowa, że w tym miejscu ma być podnośnik/winda nożycowy jednak bez określenia jego przeznaczenia(chyba). Jeśli piszesz o tym z takim przekonaniem proszę podaj źródło swoich informacji. Po co o tym okrąglaku piszesz...nawet ironia i sarkazm muszą być używane z głową żeby dawały zamierzony rezultat. Zastanowiłem się i nie przyszło mi to do głowy. Natomiast jeśli narożniki nie są zagospodarowane co za problem je zagospodarować?
Kolega(mam nadzieje że nie jest to obraźliwe określenie) forumowicz chyba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Kto każe przerabiać narożniki? Tylko stwierdzam, że to niezrozumiałe dla mnie. Nie wydaje mi się żeby przy projektowaniu narożników było problem uwzględnienie tych wjazdów. Teraz też nie widzę większego problemu aby "załatać" te "luki" w trybunie...żadne cuda.
Błagam Was przeczytajcie coś dokładnie zanim skomentujecie...
Ps nie moja sprawa jak będą wyciągać kosiarki...tak samo jak nie Twoja sprawa co o tym myśle