|
Nie zgodzę się z niektórymi z Was. Wg mnie Łobo zagrał dziś przyzwoicie ,dużo lepiej niż w ostatnim meczu. Pierwszą połowę i początek drugiej miał naprawdę dobry , później osłabł , Diaz podobnie w pierwszej połowie zagrał bardzo dobrze , pewny , wymieniał się pozycjami z Sobolem, na początku drugie połowy również dobrze się prezentował ale później też osłabł i stracił na dynamice . Dlaczego Skorża stawia na Diaza a nie na Jirsaka? Być może dlatego że Diaz charuje na boisku , wszędzie jest go pełno, odwala czarną robotę i też potrafi ładni dograć!Ale najbardziej martwi mnie słaba kondycja Łobo i Diaza zwłaszcza tego pierwszego! Co do naszych skrzydłowych owszem przydałby się nam jakiś drybler ale Kirm ma spory potencjał i dajcie mu czas , Łobo gra w kratkę i jego styl nie pasuje mi na skrzydłowego w Wiśle ale trener mu ufa choć nie ma dużego wyboru ,a co do Małeckiego to powinien poprawić dokładność podań i precyzję bo po pierwszej połowie był pierwszy do zmiany głównie za niedokładność. I cieszmy się że wygraliśmy bo mało brakowało a byłby remis, ostatnie 20 minut odpuściliśmy , nawet w kontrach nie śpieszyliśmy się i nic z tych kontr nie wynikło a powinniśmy dążyć do trzeciej bramki ale niektórzy z naszych piłkarzy myśleli że prowadzą 2 - 0 i mają 3 punkty w kieszeni , na szczęście dobrze się to skończyło ale za tą straconą bramkę nasi piłkarze powinni dostać reprymendę ponieważ padła ona tylko dlatego że spuściliśmy z tonu, dlaczego Jaga w pierwszej i na początku drugiej połowy nie istniała? Bo im na to nie pozwoliliśmy a dlaczego w końcówce oddała trzy groźne strzały z czego jeden zamienili na bramkę? Bo im na to pozwoliliśmy!!! Ale najważniejsze jest to że wygraliśmy i kolejne trzy punktu są nasze ale ten mecz niech będzie ostrzeżeniem na przyszłość bo przez takie odpuszczanie możemy stracić Mistrza!!!!
|