Cytat:
|
Super piłkarzem? Zwykły przeciętniak o którym wiekszość managerów nie słyszała z przecietnego klubu, który 10 lat temu coś znaczył, a teraz jest jednym z 200-300 klubów. Super piłkarz to strzela 15-20 goli w Serie A albo Premiership. Ale u nas sie patrzy inaczej. W lidze był najlepszy - owszem. Odstawał poziomem. Strzelil gola Czechom - czy dał piekna asyste - nie pamietam. U nas oczywiscie wielki szał na niego (a w Reprze w tamtym roku zagrał z 5 meczów). Wszyscy sie zachwycają, tymczasem w samej lidze niemieckiej jest multum piłkarzy o dwie klasy lepsze od niego. To, ze ktos sie ZNACZĄCO wybija w naszej lidzie nie znaczy, ze jest dobry. Jest przeciętny. To jest taki ja wiem... Podstawek ligi niemieckiej?
|
tak dla mnie super pilkarz, spokojnie jest on zawodnikiem klasy europejskiej. Nie tylkow polskiej lidze błyszczał ale tez z Wisła w pucharach odnotowywał bardzo dobre mecze. W lidze niemieckiej tez ma swietne wystepy gdzie miewa zagrania najwyzszej swiatowej klasy, ja nie mowie ze ciagle tak gra, wiadomo Ronaldo to to nie jest ale ma przebłyski. Gol w superpucharze niemiec z Bayernem i lidze niemieckiej. Swietne mecze w reprezentacji- jeden z niewielu pilkarzy ktory ta kadre ciagnie do przodu a nie staje i czeka Bog wie na co. Szybki, przebojowy, dynamiczny, ma dobry drybling, przeprowadza wiele akcji, potrafi swietnie podac i nie gorzej strzelic. Nie bede podawał tutaj linkow do youtube ale sam sobie wpisz Kuba czy Błaszczykowski i zobaczysz jak chlopak potrafi grac- mowie o meczach z Nancy z Basel, o tym z Bayernem w Superpucharze, jak juz obejrzysz to powiedz czy tak gra zwykly szary pilkarzyk czy gosciu ktory ma talent i jest jak to by powiedizął Leo international level
Pozdrawiam
Edit:
W superpucharze zdobył "normalna" brmke, chodizlo mi o to pier...cie to raczej z meczu ligowego:
http://www.youtube.com/watch?v=x2pXH...eature=related