Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2009, 17:18
Cytat:
Super piłkarzem? Zwykły przeciętniak o którym wiekszość managerów nie słyszała z przecietnego klubu, który 10 lat temu coś znaczył, a teraz jest jednym z 200-300 klubów. Super piłkarz to strzela 15-20 goli w Serie A albo Premiership. Ale u nas sie patrzy inaczej. W lidze był najlepszy - owszem. Odstawał poziomem. Strzelil gola Czechom - czy dał piekna asyste - nie pamietam. U nas oczywiscie wielki szał na niego (a w Reprze w tamtym roku zagrał z 5 meczów). Wszyscy sie zachwycają, tymczasem w samej lidze niemieckiej jest multum piłkarzy o dwie klasy lepsze od niego. To, ze ktos sie ZNACZĄCO wybija w naszej lidzie nie znaczy, ze jest dobry. Jest przeciętny. To jest taki ja wiem... Podstawek ligi niemieckiej?
tak dla mnie super pilkarz, spokojnie jest on zawodnikiem klasy europejskiej. Nie tylkow polskiej lidze błyszczał ale tez z Wisła w pucharach odnotowywał bardzo dobre mecze. W lidze niemieckiej tez ma swietne wystepy gdzie miewa zagrania najwyzszej swiatowej klasy, ja nie mowie ze ciagle tak gra, wiadomo Ronaldo to to nie jest ale ma przebłyski. Gol w superpucharze niemiec z Bayernem i lidze niemieckiej. Swietne mecze w reprezentacji- jeden z niewielu pilkarzy ktory ta kadre ciagnie do przodu a nie staje i czeka Bog wie na co. Szybki, przebojowy, dynamiczny, ma dobry drybling, przeprowadza wiele akcji, potrafi swietnie podac i nie gorzej strzelic. Nie bede podawał tutaj linkow do youtube ale sam sobie wpisz Kuba czy Błaszczykowski i zobaczysz jak chlopak potrafi grac- mowie o meczach z Nancy z Basel, o tym z Bayernem w Superpucharze, jak juz obejrzysz to powiedz czy tak gra zwykly szary pilkarzyk czy gosciu ktory ma talent i jest jak to by powiedizął Leo international level
Pozdrawiam

Edit:
W superpucharze zdobył "normalna" brmke, chodizlo mi o to pier...cie to raczej z meczu ligowego:
http://www.youtube.com/watch?v=x2pXH...eature=related
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.08.2009 o godz. 17:22.
Odpowiedz cytując