Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2009, 17:13
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ja nie zamierzam wychwalac Malego, bo rzeczywiscie ce..... go straszna niedokladnosc, a sama mobilnosc/zaangazowanie to jeszcze nie wszystko.

Ale blagam, nie rozbrajaj mnie z argumentem o forum jako zrodlem nieudolnosci Lobo.
Moja riposta bedzie taka, ze zanim Lobo trafil do Wisly, to w Zaglebiu oddawal rownie zabawne strzaly na bramke, z dwoma z nich wystartowal nawet w plebiscycie na najbardziej nieudolny strzal sezonu. Pewnie powiesz, ze to wszystko wina kibicow Zaglebia i ich forum ?
moją wypowiedź nie kierowałem do Ciebie, tylko do ogółu ludzi którzy każde złe zagranie Łobodzińskiego wychwycą a na zagrania innych zawodników przymykają oko.

faktem jest że Łobo grał słabo, bardzo słabo. Ale śmieszne jest jak tylko jego błędy widzimy, a grał taki sam piach jak dziś Małecki, Diaz, Brożek czy Kirm. Wszyscy grali słabo.

a co do forum, Łobo w Zagłębiu słabo strzelał, to samo co u nas, ale w niektórych sytuacjach w Wiśle po prostu boi się odpowiedzialności, bo każde jego złe zagranie jest kwitowane gwizdami. To samo tyczy się Ćwielonga. Dlatego nie chodzi mi tu tylko o forum, tylko ogólną nagonkę na tych piłkarzy.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.