Pablo84 napisał(a):

Dlaczego?Bo ryba jest psuję się od głowy, sęk w tym, że od kilkudziesięciu lat tej głowy już nie ma, bo się juz dawno rozłożyła.
To, że nie znaczymy nic w Europie to nie wina Urbana, Skorzy,Brożka czy któregoś z naszych kopaczy.To po kolei wina naszego .......onego związku piłki nożnej, wydziału szkolenia, złych trenerów, korupcjii, nieuczciwych działaczy, sędziów...
Od czasów transformacji zmieniło się niemal wszystko rywatyzacja, drogi, hotele, sklepy, mentalność...
a w pewnym związku na Miodowej nie zmieniło się od lat 80 NIC- tam cały czas rządzą jedni i ci sami ludzie, więc pytam się,dlaczego macie pretensje do naszych kopaczy, że stoją w miejscu?
|
Dokładnie o to chodzi własnie.
Wieszczycki powiedział podczas ostatniej ligi+ podobnie.
A dlaczego ciągle stoimy w miejscu? Bo jeden z drugim leśnym pedałem, chce się jak najwiecej nachapać, i jebie mu że stracą przez to młodzi adepci szkółek piłkarskich
A co do narzekania. Odpadliśmy z Levadią. Trudno taka jest piłka. Póki co mam 25 lat, wiec licze że przedemna jeszcze jakies 65.70.
Wierzę że wcześniej czy później im się uda, a ja zostane do końca życia WIERNY trójkolorowym barwom.
btw. jeśli nawet, jakimś fartem awansować do LM, i dostawać po 5,6,7, do 0, to nie wiem czy chciałbym to oglądać.
Mierz siły na zamiary