Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2009, 11:48
szprotson napisał(a):Wyświetl post
...
owszem, cała polska piłka gra dno, co potem pokazują wyniki naszych drużyn w Europie i to z typowymi średniakami (aż strach pomyśleć, gdyby wczoraj zamiast Barcelony z Szachtarem grała Legia, Wisła lub Lech). 4 wygrane Wisły? I co? W naszej lidze? Zagłębie Lubin jest ogrywane przez każdego jak leci. GKS B? Nie da się powiedzieć co i jak, bo grali w osłabieniu. Arka? Tak samo jak i Legia, Wisła miała fart i tyle.

I nie rozchodzi się o te wygrane, chodzi tu o to, że polskie zespoły nie mają stylu. Grają na aferę, może coś wyjdzie. Czy widzisz jakieś klepk (i nie piszę o 2-3 w meczu, bo to nawet Odrze Wodzisław się uda)i? Z zespołami z dołu tabeli można tego wymagać. Wisła, Legia, Lech, Polonia W nie mają charakteru. Ile zdarzy im się dobrych spotkań w ciągu sezonu, które chce się aż oglądać? 3-4?

No ale skoro kibice są zadowoleni, bo klub wygrał 4 mecze, to potem mamy to co mamy.Nie liczy się styl, nie liczy pomysł na grę. Co z tego, że Legia wygrała wczoraj 1-0 z Bytomiem jak pokazała totalną indolencję?

Gdzie ta Legia z połowy lat 90, gdzie w lidze grała jak natchniona. Raz wygrywała, a raz przegrywała mistrzostwa z Widzewem. Ale grali i to jak. Gdzie ten Widzew? Gdzie ta Wisła z czasów Kasperczaka?
Stawiam stówę, że Wisła znów wygra mistrzostwo. Tylko co dalej? Koło się zamyka

Pablo84 sorry, ale oglądałem Wisłę w każdym ligowym meczu i jak dla mnie jest to zwykła kopanina (może jestem skażony grą Barcelony, bo jestem jej wielkim fanem i zawsze ją oglądam). Ok przyznam, jest to lepsza w tej chwili kopanina niż to co gra Legia, ale to wszystko. I to prowadzi naszą piłkę do zagłady-skoro kibicom się podoba, to czemu ma się to nie podobać Cupiałowi? Skoro jest tak cacy, to po co wzmocnienia?

edit: chciałbym, aby Legia, Wisła i Lech zagrali z Unireą. Z zespołem w który nie inwestuje się potężnych pieniędzy jak w inne wschodnie kluby.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.08.2009 o godz. 11:55.
Odpowiedz cytując