Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2009, 09:57
Ja bym chciał troche o przyszłosci...
za niecały rok pierwszy mecz na nowym obiekcie Wisły. Na nowym 33 tysiecznym stadionie. Czy w ogole jest ktos w Wisle kto mysli o wprowadzeniu sprzdazy biletow przez internet, rozumiem ze ten sezon jest wyjatkowy, nie ma sie co bawic w jakies udziwnienia jesli gramy nie u siebie ale jak chcemy byc normalnym klubem to do cholery niech ktos pomysli o takim udogodnieniu dla kibicow i to od teraz bo pewnie jak sie zabierzemy za to tak jak za sprawe gry na Hutniku to wyjdzie to co mamy teraz...
Nie wiem jak to poluczyc ile osob byloby chetnych do kupna biletow online, moze sprawdzic ile zamowien jest w sklepach Wisły online? np ja nie mam mozliwosci byc na meczach, nie moge na miejscu kupic koszulek i szalikow wiec kupuje przez sklepy Wisły online, mysle ze wiele osob robi podobnie. Do tego ludzie z Krk ktorzy by woleli kliknac kilka razy na komputerze cos niz sie fatygowac do kas stadionu tez napewno by skladali zamowienia na bilety przez internet wiec to nie jest tylko tak ze to by było udogodnienie dla poza miejcowych.
Czy ktos by mogł z SKWK albo nie wiem kto, ktos kto ta sprawe mogłby nagłosnic, zglosic ten "problem" gdzies wyzej?
Ludzie zrobmy cos z tym bo inaczej to bedziemy tak smao w czarnej dupie jak jest poziom sportowy naszej krajowej piłki. Narzekamy ze sportowo sie zapadamy a tym czasem organizacyjnie tez nie idziemy do przodu, jak chcemy miec klub z prawdziwego zdarzenia to niech sie rozwija na kazdej mozliwej płaszczyznie. Juz nie trzeba chyba wspominac ze taka sprzedaz biletow zwiekszy znacznie frekwencje na stadionie bo jak mowie nie kazdy ma czas, kase jechac specjalnie do Krk po bilet, nie kazdmeu chce sie ustawiac przez internet zeby ktos mu kupil bilet tym bardziej jak np potrzebuje tych biletow 3 bo wtedy to juz fiansowo trzebaby obciazyc kogos powaznie i kto wie czy taki czlowiek dobrej woli zgodzi sie na pozyczenie 100 zł...
Jesli ktos by zadziałał w tej sprawie to prosze niech napisze tutaj ze jakies kroki zostaly poczynione, ze sprawa trafiła gdzies "wyzej"
Odpowiedz cytując