Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2009, 22:40
Zotek napisał(a):Wyświetl post
a poza tym Boguski pomimo swoich dobrych umiejetnosci czesto jest jeszcze nazywany "Boguckim"
Tylko przez naszego "najlepszego i jedynego Dariusza Szpakowskiego", którego ja osobiście nie mogę słuchać. Facet kompletnie nie zna się na piłce i tyle.

---

Skąd się więc biorą tak rażące gafy w pańskich komentarzach, jak na przykład przekręcanie ostatnio nazwiska Rafała Boguskiego na Boguckiego?

- Połowa z tych błędów mnie nie dotyczy, bo nie są to wcale moje błędy. Można się oczywiście cieszyć, że jest się częścią popkultury, ale zbierać cięgi nie za swoje winy do miłych nie należy. Na przykład przypisuje się mi powiedzenie, że Szewińska ma nieświeżo w kroku, a przecież ja nigdy nie komentowałem lekkiej atletyki. O Buncolu jako elektronie krążącym wokół jądra Smolarka też sobie jakoś przypomnieć nie mogę, bo tego stwierdzenia raczej nigdy nie użyłem. Ale z Alanem Shearerem faktycznie powiedziałem, iż tak bardzo kocha piłkę, że nawet maturę z języka polskiego pisał o futbolu. Ten jednak nie robi błędów, kto nic nie robi. Istotne jest, jak cię widz odbiera.

http://sport.onet.pl/74456,1248770,1...wiadomosc.html
---

Elegancka, wymijająca odpowiedź. Nawet w FIFIE 09 Boguski jest "Boguckim"
Więc naprawdę zastanawiam się czym kierują się ludzie mówiący, że Szpakowski to dobry komentator.
Odpowiedz cytując