|
Senior Member
|

26.08.2009, 22:22
|
|
Gratulacje dla Kosowskiego i Paulisty, udowodniają swoją wartość w APOEL-u. My za to mieliśmy w zamian sowicie opłacanych Niedzielana i Dawidowskiego.
Kontynuując wątek LM: oczywiście, że po przejściu Levadii Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie z przeciętnym Debreczynem. Byłby duży żal. Mielibyśmy rundę kwalifikacyjną LE na pocieszenie.
Po przejściu Levadii i Debreczyna Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie ze średniakiem Lewskim (do tego z piłkarzami w słabej formie). Byłby żal. Mielibyśmy rundę grupową LE (6 meczów) i w zasadzie możnaby podsumować występy w pucharach umiarkowanie pozytywnie.
Jeżeli talliński blamaż miał oszczędzić tych przykrości, to powiedzmy że się udało. Za to mamy kaca i zagwarantowane koszmarne wspomnienia na parę lat. Do trzeciej potęgi.
minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
|
|