Wyświetl pojedynczy post
tragez88
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2009, 16:29
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
A jak się kur.. ma zachowywać? Jak raz krzyknął na kogoś to już gwiazdorzy? Panowie? Nigdy w piłkę nie graliście? Na turnieju międzyklasowym w liceum jak graliśmy w halówkę, to jak stałem na bramce i ktoś spieprzył akcję w mojej drużynie, albo źle podał to od razu go opierdalałem( bez znaczenia czy dobry kumpel i przyjaciel),i i według was gwiazdorzyłem? Nie wydaje mi się, poprostu jak walka toczy się o wysoką stawkę, to każdy powinien wiedzieć że każdy błąd może wiele kosztować i tu nie ma miejsca na sentymenty.
akurat przykład z bramką nie jest najlepszy- to jest specyficzna pozycja i tam krzyczeć trzeba (wyobrażacie sobie Boguskiego na bramce? ). Natomiast co do Pawła i wcześniej Małeckiego to nie wiem o co wam za przeproszeniem chodzi? Pawel darł sie i machał rękami na kolegów od dawna, Patryk walczył- czasem nie przepisowo także zawsze... Wygląda to tak jakbyście stroili fochy na zawodników zawsze kiedy ważą sie ich losy (nowe kontrakty czy transfery). Że już nie wspomnę znienawidzonych przez wielu ludzi, którzy przez lata stanowili o sile i pozycji Wisły: Kosowskim i Frankowskim. Czemu nikt nie wyzywał Boguskiego jak w zeszłym sezonie bodaj 2 razy umyślnie faulował- do czego zreszta sie przyznawał poźniej. Czemu nikt nie wyzywa Diaza i Głowackiego którzy czasem tak bezmyślnie wchodzą w nogi przeciwnika, że faulowani powinni sie cieszyć że jeszcze nie sa o kulach? A na Małeckiego napiepszacie, że bramkarza posmyrał po twarzy korkiem jak robią niemal wszyscy napastnicy, że wdał się w pyskuwkę z gościem którego faulowal...

A jeszcze pare miesięcy temu jak nikt nie mówił o nowym kontrakcie Małego, czy Paweł ładował bramki za bramką mało kto dał rade się wybronić jak jedno złe słowo powiedział o nich na forum.

Pytanie: czy to oni w tak krótkim czasie się zmienili na gorsze czy subiektywna opinia kibiców?
Odpowiedz cytując