Wyświetl pojedynczy post
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2009, 15:08
Chciałbym zobaczyć filmiik pokazujący tą siłe Gołoty.Ogólnie mimo,że trenowałem troche boks można powiedzieć,że nie jestem jakoś bardziej w temacie ale pamiętam ostatnie walki Andrzeja (chociażby oglądam na youtube) i nie prezentuje on nic po prostu nic- wielkie 0 zaangażowania,woli walki itd , jego ciosy wydają sie,że są z zatrważającą prędkością 5 km/h
Natomiast Adamek walczy całym sercem i nie raz dostając bomby na morde walczył dalej i śmiem nawet stwierdzić,że po tych samych uderzeniach Gołota padłby jak zabity.
Prawda jest taka,że nie ma sie co sprzeczać kto kogo pośle na deski po prostu wszystko zweryfikuje ring aczkolwiek Gołota zawsze był mocny w gębie a na ringu chyba sami widzieliśmy co pokazywał.
Dodam od razu,że chodzi mi o walki Gołoty sprzed ostatnich kilku lat i nie nawiązuje do jego wcześniejszych walk.

Aha no i ponowie pytanie do osób siedzących bardziej w temacie : orientuje sie ktoś od keidy mniej więcej będzie można nabywać bilety na walkę na jakiej stronce i jakie orientacyjnie ceny mogą być?
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 26.08.2009 o godz. 15:16.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując