Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 21:26
Wspominałem o tym, że żeby zrobić rozszerzenie dla całej ligi z face-ami, korkami, kitsami, stadionami itp. itd. gra zajmowałaby za dużo miejsca na dysku. Owszem, że na PS3 można wrzucić na blue-raya, ale powiedzmy sobie szczerze, głównym polem do popisu będzie PieCyk. Jeżeli będziecie chcieli poprawić jakość, ściągajcie patche, łatki i spolszczenia. Linków podawał nie będę, pewnie sami wiecie o jakie mi chodzi.

Angmir, tak się składa, że widziałem wersję Fify (wtedy jeszcze 09) dla Realu Madryt. I powiem Ci, nie wiem, odkąd mieli z nimi podpisaną umowę, ale były wszystkie oryginalne twarze dla zawodników, b.dobrze rozłożone skille, stadion ( no baa ;] , kitsy, korki, oraz menu w barwach Galacticos. Nie liczę na taki efekt na początku współpracy EA z Wisłą, ale jestem dobrej myśli. Poza tym sam wiesz, że jesteśmy 70 ligą na świecie, nie licz na to, że Pawełek będzie miał refleks na 80, albo Brożek z Ćwielongiem skuteczność 99, bądźmy realni Gra zamyka sprawy kto gdzie gra 25 sierpnia albo lipca, także jeszcze niektórzy zdążą przejść do innych zespołów. Masz opcję transfery klubowe, jakbyś chciał uaktualnić troszkę fifę, ściągnij creation mastera, i wgrywaj sobie co chcesz, nasi patchmakerzy ( w tym ja ;] ) są naprawdę b.zdolni

PS: Na głównej nic nie wiedzą nt konsol, na jakich będzie sprzedawana gra. Można się domyślać, że pewnie będzie to PS3.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."