A propo transferu Brożka który można powiedzieć jest najlepszym piłkarzem Polskiej ligi ostatnich 2 lat !
Niech wszyscy się przebudzą i zrozumieją że Polska liga to jest dno . W 5 najważniejszych ligach mam tylko wyjątki głównie w Niemieckiej lidze , reszta praktycznie nie gra !!!!
Polska piłka jest bardzo słaba i żaden z naszych piłkarzy nie zaistnieje na Zachodzie obecnie !!!! , taka jest prawda !!! . Mamy tylko Jelenia , Błaszczykowskiego którzy w miarę zaskoczyli i sobie radzą ale oni mieli charakter . Przy czym żadnymi gwiazdami tam nie są . Solidni kopacze i tyle ........
Dlatego nie dziwi mnie że Fulham rezygnuje , bo nie chcieli się przejechać na piłkarzu który nigdy nie grał na takim szczeblu . Chcieli wypożyczyć i ewentualnie mniej stracić . Takich mamy piłkarzy , rzekł bym coraz słabszych po skoro już na Levadiach i tego typu wynalazkach potykamy się coraz częściej to jak tu myślec o milionowych transferach . Taki mecz jest wykładnikiem poziomu gry naszych kochanych graczy i w tym momencie odnosi się to też do graczy Wisły !!!!. NIe dziwi mnie że Brożek nie idzie do Fulham , kluby tam nie są frajerami i tyle dobrze kalkulują . Ogólnie do Brożka nic nie mam to świetny gracz jak na Polskie warunki , ale w 5 najlepszych lig świata zginie marnie . Więc może lepiej żeby został

? , no tak ale co wtedy z finansami klubu i to jest błędne koło ....