Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 19:33
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Wiślacka Fifa 10 będzie dostępna TYLKO! w Wiślackim Świecie.

Wg mnie szczególność będzie widoczna w oryginalnych twarzach zawodników, stadionie (sonsowiec welcome to) kitsach, korków graczy krakowskiej Wisły

Ma być specjalną specjalną, Wiślacką edycją.

Jeśli chodzi o jego cenę, obawiam się, że może być droższa ;/ Ale tego nie wiem na 100 %
Jaki jest sens przygotowywać coś takiego i potem nie umieścić tego w grze dla wszystkich ?

Przecież brak faców nie jest wynikiem jakiegoś ograniczenia w grze co do ilości twarzy, tylko tego, że nikt nie chce się tego podjąć dla słabszych klubów i zawodników bo zajeło by to za dużo czasu. Mam nadzieję że ta współpraca zaowocuje właśnie tym że w tym roku w FIFIE dobrze oddana zostanie nasza drużyna, a nasi piłkarze, zostano odpowiednio odwzorowani - tj koniec z Boguskim gorszym od Janika, Marcelo na poziomie graczy Cracovi itd.

Co do samej edycji bardziej spodziewałem sie czegoś w rodzaju edycji kolekcjonerskiej gry w opakowaniem w barwach Wisły, jakimiś pierdułkami breloczkami, hustkami Wisły, z ewentualnie jakimś symbolicznym dodatkowym kontentem elektronicznym np chanty do wgrania do piosenek w grze.

Edit: Co do wspólpracy z Legią - wydaje mi sie że nie było to na tą skalę. Mieszkam w Warszawie i nic nei słyszałem. Był tylko mecz w FIFę między zawodnikami Lecha i Legi, ale dlugo po premierze gry, i żadnej "Legionistycznej wersji gry nie było"
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Angmir : 25.08.2009 o godz. 19:36.