Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 14:05
MCX napisał(a):Wyświetl post
Ja bym się wcale nie zdziwił gdybyśmy Brożka tylko wypożyczyli na podobnej zasadzie jak kilka lat temu Kosowskiego do Kaiserslautern. Może wyciągam pochopne wnioski, ale widać, że ten transfer rodzi się w bólach. Przed nieszczęsnymi meczami z Levadią to bardziej Fulham chciało kupić Pawła, a teraz to Brożkowi i naszemu klubowi zależy na tym, żeby sfinalizować transakcję.
GOOOL.pl napisał(a):Wyświetl post
jedyne na co Polak mógł liczyć to roczne wypożyczenie z opcją pierwokupu. "Biała Gwiazda" na takie rozwiązanie się jednak nie zgodziła, bowiem liczyła, że za "Brozia" uda jej się zainkasować kwotę oscylującą w granicach 3 milionów euro.
No i póki co sprawdza się to, co mówiłem. Fulham odpuściło to teraz do końca okienka transferowego Osuch będzie mącił w głowie Brożkowi niby-ofertami zza granicy.

GOOOL.pl napisał(a):Wyświetl post
Snajperem cały czas interesują się inne zagraniczne kluby. Menedżer piłkarza nie ukrywa, że reprezentant Polski ma jeszcze propozycje z Francji, Ukrainy, Rosji i Austrii.
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Jak Brożek odzyska u nas formę i zacznie strzelać w naszej słabiutkiej lidze bramki, a do tego dorzuci jeszcze kilka dobrych występów w reprezentacji to może zimą uda się go sprzedać. Na chwilę obecną nie muszę chyba nikogo przekonywać, że napastnik, który w 7 meczach tego sezonu (dwumecz z Levadią, Superpuchar z Lechem i 4 kolejki ligowe) strzelił jedną bramkę nie jest łakomym kąskiem dla zagranicznych klubów szukających wzmocnień, a nie gracza który albo wypali, albo nie. Najlepiej dla Wisły i Brożka byłoby zostać jeszcze przynajmniej pół roku i odzyskać formę. Jeśli teraz odejdzie to zapewne za mniejsze pieniądze niż jest naprawdę warty, no i zapewne nie do takiego klubu o jakim od początku myślał.
Odpowiedz cytując