Pablo84 napisał(a):

Na tym forum $ympatycy by nawet przyjeli z otwartymi ramionami piłkarza, który osrał by nam flage lub obraził kibiców .Dlaczego mnie to nie dziwi ? 
Ja bym proponował jeszcze Cabaja, Wiśniewskiego i Stachowiaka.
****a co za ludzie.
|
A najlepsze, że to jest kolejny parapiłkarz, który nic jeszcze nigdzie nie pokazał. Strzelił kilka bramek w młodzieżówce, odszedł do silnego klubu i równia pochyła.
Był już Kryszałowicz, była reaktywacja Kuźby i Svitlicy - ale to przynajmniej kiedyś byli porządni napastnicy. Nawet Matusiak coś tam kiedyś grał. Ale Janczyk? Beż żartów.
Zresztą - jak już napisałem - ten pomysł bardzo pasuje do Skorży. Niech sobie jeszcze braci Burkhardów ściągnie, oni też kiedyś byli nadzieją polskiej piłki.
1q2 napisał(a):
W ogóle to jest komiczne już - zazwyczaj to kluby biją się o zawodnika - tu wszyscy na siłę chcą sprzedać zawodnika...tylko nikt go nie chce
|
Pomijając aspekt finansowy ( musimy sprzedać ) cieszy mnie osobiście taki obrót sprawy. Może wreszcie kopacze zrozumieją, że koszty ich "olewactwa" ponosi nie tylko klub. Żadna szanująca się piłkarska firma patałachów sprowadzać nie będzie. Raczej dołoży pieniędzy, żeby kupić markowego zawodnika. Napastnik Levadii gra w lidze hiszpańskiej, a naszymi piłkarzami pies z kulawą nogą się nie interesuje. Jeżeli to im nie da do myślenia, to znaczy, że są już straceni.