Cytat:
Pozdrowienia od pełnego pychy, butnego napinacza
|
Kolego ja wiem ze tez macie normalnych kibicow ale to cholery jak na jakim kolwiek forum ja widze ze wiekszosc Poznaniakow wdaje sie w dyskusje (nie takich kibicow co to tylko potrafia napisac Wisła k... -bo to sa idioci i oni sa wszedzie, ale normalny czlowiek podejmuje dyskusje na poziomie) i nagle tenze normalny czlowiek zaczyna dmuchac Wasz balonik, pisze mi ciagle o wielkim Lechu, o najlepszych kibicach, o tym i o tamtym to to jest po prostu zarozumialstwo, przedstawisz mu argumenty ze wcale nie jestescie tacy wielcy, ze jeszcze Wam wiele brakuje do poziomu Legii i Wisły to Cie zwyzywa od zawistnych, i taka wlasnie jest z Wami rozmowa. Ja rozumiem, fajnie było zagrac 1 dobry sezon, fajnie jak Was media kreuja na najlepszy zespol w Polsce, woda sodowa mogła do glow uderzyc ale we wszystkim to Wy nigdy nie bedziecie najlepsi a jesli dalej bedzie u Was tak jak teraz to za sezon nikt juz nie bedzie pamietal o wielkim Lechu
Cytat:
Bartosz Ślusarski zerwał więzadła w kolanie i w tym roku już nie zagra.
Szczerze mu współczuję, bo to paskudna kontuzja, i atak Cracovii doznał dużego osłabienia.
|
I takie jest to zycie ;/ Przyszedł Matusiak, fajnie to wygladąło na papierze a i mecz fajny zagrali z Lechem i dupa blada. Jeden przyszedł to od razu drugiego stracili. Teraz chyba sa w podobnej sytuacji co my. Zostali (chyba bo ich skladu az tak nie znam) z jednym jak na swoj klub dobrym napastnikiem, tak jak u nas jest Brozio a Rafał kontuzjowany kuuuupe czasu (bo Mały to raczej na skrzydle gra wiele wiele lepiej niz w tym ataku- wiadomo i w ataku robi wiele szumu ale na skrzydle tez by tyle samo szumu robil bo by schodizl do srodka a i by akcje wyprowadzał)