Tomgoo napisał(a):

Ciekawe czy elki z palców też by pokazywał po strzelonych dla nas bramkach...
Zdecydowanie nie podoba mi się ta kandydatura, nie dla byłych Legionistów w Wiśle.
Żeby nie było tylko tak ideologicznie, Janczyk zapisał się w mojej pamięci jak najbardziej egoistycznie grający zawodnik na MŚ, jak tylko dostał piłkę kiwał się nie tylko z przeciwnikami ale i z samym sobą tak ze w efekcie końcowym tracił piłkę zamiast podać komuś. My raczej potrzebujemy kogoś kto będzie grał dla drużyny a nie tylko dla siebie.
Aha i byłym zapomniał, nie dla byłych Legionistów w Wiśle.....
|
Jaki z Janczyka Legionista, dajże spokój. Chłopak był młody, grał w 4 lidze, dostał ofertę z Legii więc nie mógł odmówić. Legionistą to był np. Kucharski albo jest Boruc, Szamotulski itp. Tych graczy nie chciałbym w Wiśle widzieć. Ale Janczyk to młody zawodnik i nigdy nie był ikoną kibiców Legii, nie pamętam też jakichś jego deklaracji wielkij miłości do drużyny z Łazienkowskiej. Jeśli jest inaczej to mnie popraw.
[EDIT] Właśnie przeczytałem że jakieś L-ki pokazywał i deklarował się w wywiadach. Cóż... zobaczymy.
tofik napisał(a):
|
Tak podejrzewałem, że Brożek jest opcją rezerwową dla kogoś (pisałem, że dla Uche, ale najwyraźniej jest jeszcze 3 innych, wyżej od niego na liście). Prawdę mówiąc jakoś mnie to nie dziwi. Bo jak radzili sobie zagranicą strzelcy naszej ekstraklasy ? Krótko - fatalnie.
|
Jak Brożek może być opcją rezerwową dla Uche skoro to zawodnicy grający na innych pozycjach? Nie bardzo to rozumiem. Natomiast mi również wydaje się, żę Brożek nie odejdzie z Wisły, gdyż nikt nie jest naprawdę zdeterminowany żeby go kupić.