Cytat:
|
Piotruś Reiss napisał(a):- Trener Smuda mówił, że zabrakło mu wartościowych zmienników na ławce. Mi się wydaje, że zabrakło przede wszystkim zespołu. Nie było nikogo kto byłby w stanie poderwać tę ekipę od wewnątrz. Gdyby relacja między zespołem, a trenerem była lepsza, Lecha nie zatrzymałby nikt. Nie było mnie w szatni w końcówce sezonu, ale z moich informacji wynika, że Smudzie „rozlazła” się właśnie szatnia. Zrobił się straszny bałagan i niewiele brakowało a doszłoby w niej do rękoczynów. Niech zabrzmi to nawet arogancko, ale twierdzę, że gdybym ja wtedy był w szatni, to Lech zostałby mistrzem Polski. Gdyby Bartek Bosacki został wybrany wtedy kapitanem, też mielibyśmy „majstra” w kieszeni. O tym jestem przekonany. Mam nadzieję, że Bartek, który znów został wybrany na kapitana, zrobi w zespole porządek. (Magazyn Futbol)
|
Piotrus Reiss to moj "idol",cenie go za trafne wypowiedzi zwłaszcza tą ktorą mam w podpisie.
Kiedys z tej milosci do Amiki omal nie wyladował za kase u nas ,nie ma to jak miec swoje ideały.