Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2009, 17:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zapomniało się już dyskusji o Frankowskim? Krótką ma pamięć kolega, oj krótką.

Czy mi się zdaje, czy to "wypłakiwanie się" to jeden artykuł z "FAKTU"? Do idola mas, któremu a to na frytki, a to na pampersy brakowało jeszcze stąd daleko, a przecież to był taki Wiślak! Niech się "Mały" uczy kindersztuby. Może mu Kamil jakieś fajne napisy na koszulkach podpowie, kto wie?

Głowackiego i Małeckiego dzieli ponad dziesięć lat różnicy. Ponad dziesięć lat doświadczenia.

Może spójrzcie realnie na swoje oczekiwania wobec Patryka, bo mnie się wydaje, że są one tylko pretekstem do nagonki. Dla chłopaka jest to trudny okres: negocjacje kontraktowe z klubem, coraz większe zainteresowanie mediów, presja kibiców... Nie wątpię, że ktoś powinien z nim porozmawiać. Tyle, że tą osoba nie jest jakiś sfrustrowany działacz, a odpowiednim miejscem - stadion Arki po trudnym meczu.
Wiedząc to przemyśl, co wcześniej napisałeś.

Pamiętam dobrze temat o Frankowskim, dlatego proszę - zacytuj wypowiedź jeśli chcesz coś udowodnić, bo tak tylko rzucasz słowa na wiatr.

Nieporównywalnie lepszym piłkarzem od Małeckiego był Kosowski, ale o ile pamiętam to nie zabierałem w jego sprawie głosu. Więc kolejny raz - zacytuj coś. Bo inaczej mam Cię wyłącznie za kłamcę.
Odpowiedz cytując