Incognito2192 napisał(a):

|
Znajdź wypowiedź, w której twierdzę że ideałem dla mnie są piłkarze którym klub zwisa i powiewa, jeśli nie znajdziesz to umieszczę sobie w podpisie hasło "Wolfy to kłamca". Może być?
|
Zapomniało się już dyskusji o Frankowskim? Krótką ma pamięć kolega, oj krótką.
Incognito2192 napisał(a):

|
a klubie to zależy Głowackiemu i on jak dla mnie powinien być wzorem Małeckiego. Na boisku twardziel ale nie prowokujący bez przemyślenia przeciwników i nie płaczący w mediach o nowy kontrakt.
|
Czy mi się zdaje, czy to "
wypłakiwanie się" to jeden artykuł z "
FAKTU"? Do idola mas, któremu a to na frytki, a to na pampersy brakowało jeszcze stąd daleko, a przecież to był taki Wiślak! Niech się "Mały" uczy kindersztuby. Może mu Kamil jakieś fajne napisy na koszulkach podpowie, kto wie?
Głowackiego i Małeckiego dzieli ponad dziesięć lat różnicy. Ponad dziesięć lat doświadczenia.
Może spójrzcie realnie na swoje oczekiwania wobec Patryka, bo mnie się wydaje, że są one tylko pretekstem do nagonki. Dla chłopaka jest to trudny okres: negocjacje kontraktowe z klubem, coraz większe zainteresowanie mediów, presja kibiców... Nie wątpię, że ktoś powinien z nim porozmawiać. Tyle, że tą osoba nie jest jakiś sfrustrowany działacz, a odpowiednim miejscem - stadion Arki po trudnym meczu.
Wiedząc to przemyśl, co wcześniej napisałeś.