|
Popatrzcie, ile Maly wklada serca i zdrowia na kazdm meczu Wisly!
Mowicie ze gwiazdorzy....Ale czym gwiazdorzy, tym ze na krzyczal na Kirma ze ten nie wykorzystal dogodnej sytuacji, czy tym ze pokazal jakis obrazliwy gest w strone kibicow Arki?
Wedlug mnie, gdyby gwiazdorzyl to podchodzil by do meczu obejetnie, tzn"I tak mam miejsce w pierwszym skladzie, wiec co sie bede starall".
Maly jest pilkarzem lubiacym walke, ktory nie odpuszcza, jest typem WALCZAKA. Gdy postawi sobie pewne cele, pewnie do nich dazy.
Nie jedni kibice chcieli by miec takiego Malego w klubie, ktory walczy w kazdym meczu, ktory utozsamia sie z klubem, a przede wszystkim z Kibicami!
Czy was to nie wkurza, gdy slyszycie Wisla to stara... itd. Oczywiscie ze was to denerwuje, jednych mniej, a drugich (tych zagorzalych) duzo, duzo bardziej.
Wydaje mnie sie, ze Patryk slyszac te w/w przyspiewki rowniez mogl sie zdenerwowac i postanowil osobicie zareagowac obym gestem. Czy madrze postapil? Jak kazdy medal ma dwie strony i w tym przypadku nie jest inaczej. Jak dla mnie, takie zachowanie, mozna usparawiedliwic, gdyz Maly byl zapewne mocno wkurzony, tymi epitetami w stosunku do niego oraz Wisly.
|