Wyświetl pojedynczy post
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2009, 21:42
Hard work i tyle w temacie. Petrescu tej wizji nie przeforsowal, i kopacze poslali Go na krotkie bezrobocie; Brozek w Ladku sie nie dostosuje, to jeszcze szybciej posla Jego na bezrobocie. ( czyt. lawke badz rezerwy) Organizm bez przystosowania do ciezkich treningow w tym wieku nie adaptuje sie za latwo; o kontuzje nietrudno, a tam nie bedzie gwiazdka z Wisly "Brozek - superstar", gdzie kazdy dmucha i chucha w Wisle, zeby wydobrzal, i strzelal. Bedzie tam szarakiem z prowincjonalnej ligi i na taryfe ulgowa raczej liczyc nie powinien. Poza tym jest za slaby fizycznie, by grac silowo w napadzie, a jakby nie patrzysz Premiership do wybitnie silowa liga - nie przepchniesz sie, to pilki nie dotkniesz. Widzisz Brozka wygrywajacego z Terrym bark w bark walke o pilke i wychodzacego na czysta pozycje ? Bo ja nie mam tyle fantazji. Poza tym gra glowa to nie jest Jego atut, a nie ukrywajmy, ze w Premiership pasuje tez cos powalczyc w powietrzu. Francja, Niemcy, moze Holandia - tam szybkoscia i finezja mozna wiele zdzialac; na Wyspach musisz walczyc o milimetr boiska, a nie oklamujmy sie, ze Brozek w tej materii jest raczej sredni. Ja mu zycze bardzo dobrze, naprawde, ale zycie to nie koncert zyczen - powinien pogadac z Frankiem, ktory przechodzac z Hiszpanii ( gdzie naprawde gral calkiem dobrze) doWolves szybko zajarzyl, ze pilka na Wyspach to inny sport od radosnej kopaniny rodem z Hiszpanii ( i z Polski tez).
Ostatnio edytowane przez uzytkownik_forum : 23.08.2009 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując