kamilll1906 na wieczor wrzuce

teraz ogladam meczyk Lecha, pozniej Legii a widze ze mi mecz zacina jak sie save wrzuca

A powiem Ci ze sie tak bawie w tym FMie i jak wrzuce save to sobie popatrz w Jedenastce Marzen jakich zawodinkow ma Wisełka, tzn po ile meczow maja

Obrałem sobie za cel ze bede jak najczesciej, jak sie tylko da wystawiał tylko najlepsza jedenastke zeby mieliw pyte meczow w Wisle

Juz jeden koles ma ponad 500 meczyko- niezle

)
Pewnie gdybym wiecej rotował skladem czyli kupował jak najlepszych pilkarzy to bym lepsze mial osiagniecia w grze ale ja chce wlasnie zeby jedna jedenastka nabiła jak najwiecej meczow

Aha warto nadmienic ze na swiecie Polska radzi sobie bardzo dobrze- mowa o reprezentacji. Odnosiomy sukcesy na ME i MS, czesto tez sa pechowe 4 miejsca na tych imprezach ale sa tez 3-2-1 -chociaz pod tym wzgledem w FMie mozna cos osiagnac prowadzac "cos" polskiego...
Jak juz wczesniej ktos pytal, wie ktos jak zrobic zeby skauting obejmował cały glob a nie tlyko kontynent?
Jeszcze ja swoje pytanie dorzuce, moze ktos wie jak zrobic zeby stadion rozbudował zarzad

;/ Kasy full, wyniki dobre, frekwencja wysoka a stadion stoi na 35 tys (raz chcieli o te 1,5 tys rozbudowac ;/)
Mario Nh Ty podajesz link do filmiku z CM10, obecnie CM09 chyba (nie wiem bo sie tym nie interesowalem ale wiem ze zawsze tak było) jest slabszy niz FM09, wiec czekajmy jakie zmiany beda w FM10