Mam wlasnie zamiar zagrac od nowa i zrobic sobie symulacje gdzies do 2100 roku

Pytanie jest tylko czy taka symulacja trwa dlugo

?
Ja mam mała baze danych, ligi grywalne to tylko Hiszpanska 1 liga i Polska 1 liga i Ekstraklasa- nie wiem czy to ma znaczenie przy symulacji ale mysle ze wlasnie tak bo im wiecje lig to pewnie dluzej bedzie sie symulwoalo zeby wszystko "pukladac". Kiedys symulowalem tak ze robilem menagera i bylem bezrobotny po czym bralem urlop na x czasu, jednak zauwazylem ze krocej sie symuluje jak nie jest sie menagerem tylko czas leci sam. W ustawieniach ustawilem Aut. wznawianie gry na niewłoczne. Dizeki takiej taktyce to jedynie klikam kontynuj i gra płynie i plynie. Z tego co pamieam to miesiac mija w okolo 3 minuty, na rok symulacji schodizlo troche wiecej niz 30 minut. Wiec prosty rachunek 1 h= 2 lata, 90 lat= 45h- mysle ze kolo tyle by Cie wynioslo jesli bys postepowal tak jak ja posepowalem

chyba ze jest jakas lepsza taktyka zeby szybciej to wsyztsko mineło ale ja o takiej nie slyszałem
Cytat:
jaro1 a jak tam kasa w klubach Może jakiś inwestor sie pojawił
|
tzn bedac szczerym to moj inwestor jest taki ze biore Real w oknie transferowym i robie transfer do Realu z Wisły za 500 mln zł hehe. Te wzytskie FMy sa zenujace pod wzgledem rozwijania sie pilki. Ja doprowadzam druzyne wysoko w pucharach, w rankingu wspolczynnikow Polska moze byc 5 a nadal kasy nie ma (!!!), za wygranie ligi ciagle rzucaja 850 tys zł ;/ to ejst zalosne ze normalnie sie w tej grze pieniedzy nie dorobisz :((
Postanowilem takie transfery sobie robic- lekkie oszustwo ale cos

- bo naprawde w tej grze bez kasy to ch... nie gra, tylko sie clzowiek meczy, kasy nie ma na pensje, zawodnicy zaraz chca uciekac do mocniejszego klubu, a tak to neiraz chociaz im podwyzke dam i zostaja na kolejne lata

Zaobserwowałem ze powoli jak sie przjemie klub to kasy mozna sie dorabiac ale jest to raptem kilkadziesiat mln rocznie, chcac nie chcac to zeby sie dorobic takiej kasy jak teraz mam, czyli moge zawodnikom oferowac wysokie kontrakty, kupowac ludzi za 50 mln złotych to bym musiał sie z ta gra meczyc jakies 100 czy 200 lat ;/ W innych polskich klubach jak nawet im sie kasy z takiego transferu od Realu da to te pieniadze sie gdzie srozplywaja po jakims roku dwoch i znowu klub ma kilka mln zlitych budzetu ;/ nie wiem jak to sie dzieje :(( Krotko mowiac jak Polska liga jest przecietna tak i w FM jest, dajac klubom takie fundusze jak ja sobie z Realu tam nawet nie kupuja pilkarzy zagranicznych... spotkac pilkarza zagranicznego w innym klubie niz ten ktory ja prowadze w Polsce to rzadkosc ;/
Zadni szejcy neistety sie nie zainteresowali polskimi klubami wiec ja sobie wkrecilem ze ejstem takim Cupiałem i swoj majatek pakuje w klub hehe
Cytat:
jaroo mógłbys wrzucic tutaj save'a od tego 2091 roku ?
|
jak mi powiesz jak to sie robi to nei ma sprawy

Tylko gram na malej bazie danych, jak wyzej pisalem te 3 ligi, i patch 9.2.0