Cytat:
Rok 2091?
|
zasymulowałem gre do 2081 roku bo nie chciało mi sie grac w tych latach w ktorym wiem kogo do klubu kupic, czyli na poczatku wiadomo ze najlepiej wszytskich Lewych i Stiliciow pokupowac- a to glupie jak wiem kto bedzie giwazda

)
Ekstraklasa:
ogolnie wiele sie nie zmieniło. O tytuły o MP prawie zawsze walcza Wisła, Lech, Legia, Zagłebie Lubin z małymi wyjatkami gdzie wygrywały inne druzyny teoretycznie slabsze ale to tak jak obecnie, tez nieraz wygra ktos przypadkiem

W lidze gra kilka nowych zepsolow, np Tur Turek, Koszarawa Zywiec, Warta Poznan, czy Odra Opole jednak nie odgrywaja jakiejs wielkiej roli, raczej sredniaki ligowe albo graja troche po czym spadaja do 1 ligi i wchodzi na ich miejsce Jaga czy Widzew i tak nastepuje ciage rotacja

Niestety sie duzo nie zmienilo a szkoda, fajnie by było jakis nieznany klub widziec jako pretendeta do tytułu hehe no ale w zyciu realnym tez tak to wyglada ze wiele sie nie zmienia, przeciez Wisła, Legia, Barcelona, Real to zawsze były ekipy ktore wiele znacyzly w pilce w swoich krajach i skoro juz jest tak od stu lat to czemu w nastepnych 100 mialoby sie cos zmienic. Mysle ze wlasnie zawsze w Krakowie i Wawie beda najlepsze kluby w Polsce i w Hiszpani zawsze to Real i Barca beda w czolowce.
Pozniej wrzuce jeszcze historie LM i LE