Wyświetl pojedynczy post
paulvandj
Junior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2009, 12:49
z tym składem jest szansa na mistrzostwo ale w Europie nic nie osiagniemy.Brak nam błyskotliwych skrzydłowcyh bo juz od dłuższego czasu widac jak chłopaki musza sie męczyć w środku pola by cos ugrac,Łobo bez komentarza czasem dobrze poda ale nic dryblingu i szybkosci jak mecz sie układa to jeszcze jak nie układa sie nic nie potafi zdziałac,może postarajmy sie o Daniela Mąkę?Kirm mimo wszystko mnie nie zachwyca no ale poczekajmy moze sie sprawdzi.Potrzeba zmiennika dla Pawełka,obrona moim zdaniem jest ok,pomoc jak mówie błyskotliwy skrzydłowy i jeśli mamy grac na 2 defensywnych pomocników to Junior Diaz sie nie nadaje ,wiec ktos za niego niech przyjdzie a on idzie za te 1,5 mln euro czy iles tam,przydałby sie ktoś za Kirma w razie kontuzji no chyba że Boguski,a za Brożka proponowałbym Marcina Robaka a na rezerwe jeszcze Michała Zielińskiego.Ćwielong out,Jirsakowi dac szanse ale musi ja wykorzystac,nie wiem jak po kontuzji bedzie z Gargułą i Gołosiem.Mam nadzieje że Kleidinst bedzie nam załatwiał młode talenty i mam nadzieje ze Wisła bedzie siegac po młodych zdolnych z naszej ligi,do dziś mnie wqrza że nie gra u nas Marcin Kowalczyk,można też było sie postarac o Komorowskiego i pewnie jeszcze jest pare talentó w naszej lidze które by sie sprawdziły w Wiśle
Odpowiedz cytując