koker napisał(a):

A ja dalej sadze ze kolega jest z faktu...
Wracajac do tematu. Wedlug mnie Wisla powinna kupic dwoch napastnikow za te pieniadze ktore dostaniemy za Pawla(bo po wczorajszych wywiadach watpie zeby Pawel zostal na kolejny sezon).
Na polskim rynku mozna by bylo kupic Costlego albo Ivanoskiego z Poloni. Pytanie jest tylko czy Costly bedzie robil znowu takie problemy jakie robi teraz w GKS. Ivanovskiego nie wiem czemu Polonia chce sprzedac ale wedlug mnie to bardzo dobry napastnik i pasowalby do naszego systemu.
Wracajac do transferow ktore Wisela dokonala do tej pory to trzeba powiedziec ze Kirm i Pablo naprawde graja super zawody. Alvarez potrzebuje jeszcze troche napewno ale Kirm gra super, widac ze rozumie on cos o swoim fachu. Co do Jopa to ciezko cokolwiek powiedziec ale jezeli Glowa i Marcis beda grac tak dalej to watpie zeby pogral on sobie duzo meczow w tym sezonie.
Szkoda tylko ze Jirsak dalej nie gra jak potrafi...ale mam nadzieje ze w koncu sie przelamie, Lobo teraz tez wkoncu cos gra 
Pozdrawiam!
|
No z tym Ivanowskim to przesadziłes

Kibice Polonii cieszyli by się zeby odszedł nawet za darmo bo jest słabiutki

Z polskiej ligi to widziałbym u nas Micanskiego, który ma podobny styl gry do Brozka. Ew. mozna by było sprowadzic Sobiecha z Ruchu

Wysoki czyli gracz jakiego od dawna szukamy i stosunkowo tani