|
Dla mnie to odejście Brożka nie będzie się różnić niczym od odejścia Franka, piszecie że mniej pieniędzy-trudno żeby ktoś płacił za zawodnika parę lat starszego tyle samo , że gorsza propozycja-adekwatne do wieku jak komuś bliżej do emerytury to i gorsza propozycja , z tą ucieczką przy pierwszej nadarzającej się okazji i odrzucaniu propozycji to sam Paweł mówił że nic wcześniej konkretnego nie było coś przebąkiwali o Rubinie Kazan przed feralnym meczem z levadia ze na wschód to nie chce ale już po meczu i odpadnięciu Osuch mówił że Paweł by się zastanowił ale nic nie było, co do zasług dla klubu to niestety Paweł to Frankowi do pięt nie dorasta czy idzie się rozwijać tego też nie wiemy może skończyć jak Matusiak lub Niedzielan pożyjemy zobaczymy, żebyście mnie źle nie zrozumieli ja wcale nie mam urazu do Brożka piszę to wszystko po to że być może po tym transferze parę zacietrzewionych osób zrozumie decyzje Frankowskiego tak jak teraz rozumieją decyzje Brożka boje się tylko że niestety podobnie jak wtedy będzie bardzo mało czasu na zakup kogoś na jego miejsce-bo gra bez żadnego napastnika to jeszcze nigdzie nikomu się nie udała- i przyjdzie podobna kaleka jak garbaty Kryszałowicz
|