Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2009, 21:41
Po tym meczu to już wiadomo dlaczego nie przeszliśmy Levadii
Na prawdę bardzo dobra 2 połowa - szczególnie końcówka gdzie Arka nie była w stanie ugrać kompletnie nic.Tyle że ta skuteczność...

Na plus.
Na pewno środek defensywy , przyzwoicie zagrał tez Pawełek , piszę przyzwoicie bo nic niewiarygodnego nie wyciągnął a jedynie to co solidny bramkarz powinien wyciągać co mecz.
Świetny mecz Alvareza , nie ma co płakać po Baszczu bo mamy kolejnego zadziora
Dobrze Kirm , oby jak najszybciej strzelił bramkę bo należy mu się jak psu buda.
Małecki z Brożkiem nie równo ale też na plus , Sobol też przyzwoicie.

Tyle plusów , teraz zjebki

Diaz...irytuje coraz bardziej - powoli zaczyna się etap gdzie nie mogę patrzeć na jego grę
Łobo...On już od dawna jest na tym etapie - dziś jak zazwyczaj - fatalnie, już myślałem że coś ruszyło ale u niego to jedynie możemy liczyć na 1 przebłysk na 5 meczów - jak dla mnie ława.

Mauro - gdyby nie to że jest wprost przeraźliwie wolny to nawet nie był by to zły występ a tak...Szkoda że się tak rozmienił na drobne przez ostatnie lata bo już przestaje pamiętać czasy gdzie był ostatnim do kogo się można było przyczepić.

Ogólnie - 4 mecze - 12 pkt.Start marzenie, szkoda że poprzez znany początek człowiek nie może się tym cieszyć tak jak powinien.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując