ToTylkoJa napisał:
Cytat:
|
Gwiaździsty- jeśli można wiedzieć, dlaczego uważasz Borysiuka za rzeźnika? Bo tak się złożyło, że przez niego Boguski nabawił się kontuzji(pierwsze opinie i diagnozy mówiły, że uraz nie jest aż tak poważny). Poproszę jeszcze jakieś inne faule Borysa, w których to eliminuje rywali. Gruba przesada z tym rzeźnikem. A, że walczy na boisku? Od tego chyba jest, w końcu to def pomocnik.
|
Mecz Wisła - Legia. Ordynarny faul od tyłu bez piłki na Boguskim, efekt poważnie uszkodzony staw skokowy. Boguski wyelminowany na wiele miesięcy. Brak nawet zółtej kartki, ale sędziował Małek, no to sprawa jasna.
Chwilę później kopie z całej siły, od tyłu, bez piłki, Sobolewskiego w mięsień dwugłowy uda. Efekt, Sobol schodzi z boiska wyelminowany z gry. Przy normalnym sędziowaniu facet w tym momencie schodzi z boiska po pokazaniu mu drugiej żółtej i w efekcie czerwonej kartki.
Obejrzyj sobie to np. w zwolnionym tempie. Bo ja obejrzałem. Mam ten mecz nagrany, jak każdy ważny w danym. Tak bezmyślnego pajaca dawno nie widziałem.
Nie jestem mściwy, ale czekam jak temu gnojkowi wejdzie ktoś tak samo jak on innym. Jak po tym wejsciu zakończy swoją "karierę" to przyklasnę temu co go wyelminował z boiska.
Niestety gra nadal i stanowi niebezpieczeństwo dla innych piłkarzy ekstraklasy.