Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Beti
Junior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2009, 15:51
misiekpb napisał(a):Wyświetl post
Ale można też poprosić kogoś z forum na przykład o zakup biletu i już po sprawie. I tak ludzie idą po bilety więc jak poprosisz to ci ktoś przecież może kupić a odbierzesz go pod stadionem i po sprawie. Ja tak zaczynałem swoją przygodę z Wisła bo sam mieszkam 140km od Krakowa.
Ciężko jest zaufać zupełnie obcej osobie podając swoje dane, ale innego wyjścia chyba nie mam

Natalia_1906 napisał(a):Wyświetl post
A jak jeździłeś na mecze do Krakowa to też musiałeś wcześniej jechac po bilet na mecz.. i też kosztował 35 zł..Więc to nie jest jakiś majątek. Zacznij jeździc to zobaczysz że kupisz bilet pod stadionem albo poproś jakiegoś kolegę z KRakowa żeby Ci kupił bilet a jak nie posiadasz żadnych znajomych z Krakowa to poproś kogoś z forum.. Napewno ktoś się znajdzie..
Ależ mnie zupełnie nie chodzi o cenę biletu, tylko o możliwość jego nabycia.
Jak już wspomniałam znajomych w Krakowie nie mam, a podanie danych komuś obcemu nie jestem dla mnie do końca komfortowe, jednak cóż innego pozostaje? jeśli faktycznie można nabyć bilety pod stadione, to super, jeśli nie może ktoś ma zaufaną osobą, która kupowała mu bilety?
Odpowiedz cytując