Wyświetl pojedynczy post
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2009, 10:32
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
haha,na maturze bylo całkiem dobrze mimo że to było juz 10 lat temu
Temat nazywa się budowa stadionu - komentarze .Więc komentuje że można było zrobić inaczej i może ciekawiej i raczej ty go zaśmiecasz komentując moje komentarze .
Idąc tym tokiem myślenia to po co ten temat i jakiekolwiek komentarze jeśli " będziemy mieć stadion wg. "wizji" O. i przez kilkadziesiąt najbliższych lat się to nie zmieni." ?
ps.1. nigdzie nie pisałem ze ten stadion do którego link załączyłem jest idealny tylko ciekawy i orginalny. ps.2.skoro piszesz że wchodzisz tu żeby poczytać co się dzieje na budowie to źle trafiłeś bo tu niema nikogo kto siedzi na budowie żeby Ci opowiedzieć coś więcej niż widać na kamerkach i pisze na oficjalnej, i wszyscy tu teoretyzujemy więc nie bądź taki hop do przodu

i po ch*ja siejesz zamęt na forum?
Weź głęboki oddech i odpocznij od kompa, bo niektórzy widać za długo przed nim siedzą.

Projekt, który wrzuciłeś, może i ciekawy, ale szans na jego realizację nie ma wcale. Dlatego nie rozumiem twojego "oburzenia" jeśli ktoś powie ci gorzką prawdę w oczy. Jak ci się temat nie podoba to żegnamy, zresztą wiele osób się na ten fakt ucieszy.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując