Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2009, 08:41
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo na maturze może być ciężko...
Napisałem żeby banować (czy usuwac posty), osoby wrzucające jakieś oderwane od rzeczywistości wizualizacje... Bo to nie ma najmniejszego sensu, będziemy mieć stadion wg. "wizji" O. i przez kilkadziesiąt najbliższych lat się to nie zmieni.

Nie napisałem, że nie można krytykowac obecnego...

Temat nazywa się: "budowa stadionu Wisły - komentarze", więc wchodząc tu chciałbym poczytać o tym co dzieje się na budowie, a nie wizje architektów. Załóż sobie temat "Nasze marzenia" i wrzucaj tam do śmierci projekty na 55 tys (po co nam tak duży stadion? kto za niego zapłaci?), a nie zaśmiecaj tego...
haha,na maturze bylo całkiem dobrze mimo że to było juz 10 lat temu
Temat nazywa się budowa stadionu - komentarze .Więc komentuje że można było zrobić inaczej i może ciekawiej i raczej ty go zaśmiecasz komentując moje komentarze .
Idąc tym tokiem myślenia to po co ten temat i jakiekolwiek komentarze jeśli " będziemy mieć stadion wg. "wizji" O. i przez kilkadziesiąt najbliższych lat się to nie zmieni." ?
ps.1. nigdzie nie pisałem ze ten stadion do którego link załączyłem jest idealny tylko ciekawy i orginalny. ps.2.skoro piszesz że wchodzisz tu żeby poczytać co się dzieje na budowie to źle trafiłeś bo tu niema nikogo kto siedzi na budowie żeby Ci opowiedzieć coś więcej niż widać na kamerkach i pisze na oficjalnej, i wszyscy tu teoretyzujemy więc nie bądź taki hop do przodu
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując