Mam taka sugestie do moderatorow. Czesto jest tak ze w danym temacie pada po sto razy to samo pytanie, np w temacie o budowie stadionu ciagle ktos sie pyta o linki do kamer ktore obserwuja postep prac na budowie, racja ze te pytania sa zbedne bo jesli ktos by czytał temat regiularnie to te linki juz w nim sa, jednak jelsi ktos jest nowy na forum albo po prostu nie ma czasu, checi zeby przewertowywac te strony postow i szukac linku, niektorym to przeszkadza bo chcieliby zeby na forum sto razy sie nie pytano o to samo, zeby co strone nie padało to samo pytanie i spoko trzeba to rozumiec ale tak smao trzeba tego koelsia rozumiec ktory pyta bo on na tym forum jest okazjonalnie i nie obchodiz go czy kogos zdenerwuje hehe, po prostu ma pytanie to je zadaje a nie sie zastanawia ze moze strone wczesniej juz ono padło, wiec taka moja sugestia zeby w tych tematach w ktorych czesto powtarzaja sie te same pytania nadpisac na gorze, zeby zawsze na kazdej stronie było widac jako pierwszy post (nie wiem jak to lepiej ujac hehe) wlasnie owe informacje, np w emacie o budowie stadionu, zeby na ostatniej stornie tematu było na samej gorze pod ktorymi linkami mozna zobaczyc prace na stadionie, np w temacie o biletach dac info na gorze ze bilety sa dostepne do kupna tylko wraz z przejazdem pociagiem lecz mozna tez jechac swoim transportem, mozna tez by dodac info ze niedaleko stadionu sa wydizelone miejsca parkingowe gdzie Wislackie smaochody sa bezpieczne- wiele ludzi o tym nie wie, pewnie jakby wiecje wiedizalo to frekwencja bylaby wieksza, w temacie ogladja mecze Wisły podac linki do stronek na ktorych sa linki do meczow podawane - troche zalosne jak ciagle sie ludzie pytaja gdzie mozna mecz obejrzec, zalosne i meczace