|
jeśli chodzi o CM2010 to nie bardzo są w stanie przeskoczyć FM, interfejs ciekawy choć menu wymaga troche czasu aby sie z nim oswoić i powiem ze teraz jak gram w FM2009 to czegoś mi brakuje tj menupod prawym klawiszem myszki, naprawde przydatne.. mecz w 3d bardzo fajny tylko jakoś tak mało naturalnie i wydaje mi sie ze nie zostały zachowane odpowiednie proporcje bramek.. świetny pomysł z kreatorem stałych fragmentów gry, można w nim wymyślec co sie chce, a jeśli chodzi o transefowe sprawy to mało tu jest realizmu, bo chyba nie wyobrażacie sobie, że wisła ściąga Trabelsiego, albo Shole Ameobiego na wypożyczenie z Newcastle? bo tak mi sie udało zrobić.. raczej nie mozna liczyć na to, że wszytko będzie poprawione.. ale zdrowa konkurencja sie przyda....
co do FM-a to gram jednym ze słabszych zespołow w naszej lidze tj. GKS-em Katowice, i cieżko jest ale mam narazie 5 miejsce, wspacie mam z Wisły z której wpożyczyłem Rajfura, Jarosza i Janika. Rajfur to u mnie podstawowy defensywny pomocnik, a Janik najlepiej asystujący (póki co ma 7 asyst). Jarosz narazie wchodzi z ławki i daje dobre zmiany.
|